Dolcela in Romania!

Dulcea atingere a fanteziei!

Pregateste-ti o surpriza gustoasa si creativa pentru cei dragi intr-o clipa. De acum, pregatirea dulciurilor este distractiva, deoarece Dolcela ofera o solutie pentru a face deserturile mai usoare, mai rapide si mai economice. Deserturile Dolcela reusesc de fiecare data! Cremele usoare, cremele batute sau budincele pot fi preparate usor si rapid si pot fi servite independent sau combinate cu alte retete.

Folositi drojdia uscata instant pentru prepararea rapida si simpla a aluatului dulce si sarat, atat in brutarie, cat si acasa. Pachetul contine Yeast Saccharomyces cerevisiae, sursa valoroasa de vitamine din complexul B. Este o sursa valoroasa de proteine complexe, deoarece contine toti cei 18 aminoacizi.

Drojdia Dolcela este potrivita pentru prepararea rapida si simpla a aluatului dulce si sarat, atat în brutarie, cat si acasa. Functioneaza rapid si usor, iar rezultatul este un aluat cu textură usoara, elastica si fina. Este potrivita pentru paine, produse de patiserie, prajituri si pizza.

Continutul unui pachet este suficient pentru 500g de faina, iar un pachet inlocuieste 20g de drojdie uscata. Amestecati drojdia instant in aluatul dvs. si urmariti-l sa creasca rapid!

Fii mereu gata sa surprinzi oaspetii neasteptati sau familia cu aceasta dulce fantezie!