Vrei sa afli cat de sanatos gatesti?

Pregateste preparate sanatoase din peste, prezinta-ne intr-un video scurt ce ai gatit si poti primi parerea avizata a unui nutritionist in legatura cu preparatul tau. Te invitam sa accepti provocarea noastra si sa participi la concurs in perioada 16.05.2017-16.07.2017.

Pregateste preparate sanatoase din peste, prezinta-ne intr-un video scurt ce ai gatit si poti primi parerea avizata a unui nutritionist in legatura cu preparatul tau.

Te invitam sa accepti provocarea noastra si sa participi la concurs in perioada  16.05.2017-16.07.2017.

La Concurs poate participa orice vizitator al site-ului  http://www.podravka.ro/eva-nutritionist/, persoana fizica romana, indiferent de rasa, sex sau religie, care a implinit varsta de 18 (optsprezece) ani pana la data inceperii derularii Concursului, care are domiciliul/resedinta in Romania, cu exceptia angajatilor PODRAVKA d.d., a sotilor si rudelor pana la gradul IV, precum si cu exceptia angajatilor firmelor partenere in organizarea acestui Concurs.

Participantii accepta in mod expres ca inscrierea in concurs semnifica acceptarea deplina si neconditionata a oricaror prevederi din prezentul Regulament.

Pentru a intra in concurs, utilizatorii trebuie sa acceseze site-ul http://www.podravka.ro/eva-nutritionist/ , sa se inscrie in concurs si sa incarce un video scurt in care prezinta ce au gatit cu conservele de peste Eva. Numai utilizatorii care vor incarca video vor putea primi feedback de la un medic nutritionist.

Participantii la concurs sunt responsabili pentru orice consecinte directe sau indirecte care pot aparea ca urmare a participarii la acest Concurs.

Prin inscrierea la Concurs, participantii sunt de acord sa acorde Organizatorului permisiunea de a mentiona numele in legatura cu participarea acestora in concurs si de a publica video pe canalul de Youtube Vegeta Romania.

Prin participarea la Concurs, utilizatorii sunt de acord sa exonereze de raspundere pe Organizator pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acopere cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre ei a clauzelor din prezentul Regulament.

Utilizatorii care vor incarca in pagina de campanie: http://www.podravka.ro/eva-nutritionist/ video realizat vor primi un email cu  link-ul canalului de Youtube unde vor putea sa vizualizeze feedback-ul primit de la medicul nutritionist.

Prin participarea la acest Concurs, utilizatorii sunt de acord ca, numele, sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre Organizator, in diverse materiale de presa, audio, video, fara niciun fel de remuneratie aferenta.