Maslina este comoara Mediteranei. Maslinele verzi sunt de fapt masline mai putin coapte , cele negre sunt cele coapte, in timp ce maslinele rosii sunt cele culese exact in momentul coacerii . In plus, intre maslinele negre si cele verzi, mai exista si alte diferente: cele verzi sunt mai suculente , usor mai dulci , contin mai putin ulei si mai multi polifenoli.
Cuprins......
Bucati de ton de inalta calitate, legume si mirodenii mediteraneene caracteristice, ulei de masline • Masa rapida si practica • Numai ingrediente naturale • O sursa de proteine si acizi grasi omega-3
Produsul poate fi consumat fara prelucrare culinara anterioara.
legume 57% ( morcov, linte, fasole rosie, felii de masline verzi ), ton (Katsuwonus pelamis) 26%, ulei de masline 10%, apa, sare de bucatarie, condimente.
- Depozitare: A se pastra la loc racoros, la temperatura camerei. A se consuma imediat dupa deschidere.
- Perioada de valabilitate: 18 luni
- Ambalaj: 160 g
Valori nutritionale
Valoare energetica | 284 kcal / 1177 kJ |
---|---|
Grasimi | 23 g |
- din care acizi grasi saturati | 2.4 g |
Glucide | 5.9 g |
- zahar | 0.7 g |
Proteine | 12 g |
Sare | 0.68 g |
… | arata tot |
Sursa: Podravka d.d. | pentru 100g de produs |
Vezi produse similare
- MASA
- Pranz
- Brunch
- Cina
- INGREDIENT PRINCIPAL
- Peste
- TIP DE PRODUS
- Gustare
- Salate
- TIMP DE PREPARARE
- Gata preparat
- ALTE CARACTERISTICI
- Fara conservanti
- Fara zahar
- BRAND
- Eva