Indiferent de felul de mancare special pe care l-ati ales pentru a castiga aprecierea oaspetilor de la cina, adaugati putina boia dulce Vegeta Maestro pentru a avea cina perfecta. Rosul este culoarea iubirii, iar boiaua dulce Vegeta Maestro va adauga o nuanta rosie minunata oricarui preparat pe care il faceti. Functioneaza excelent cu mancaruri cu carne si tocanite cu legume sau carne. Este un antioxidant puternic si un ingredient des invitat ca oaspete in preparatele cu carne, peste si legume.
Cuprins......
In plus fata de gustul sau distinctiv, boiaua de ardei dulce, afumata sau iute, ofera si o culoare rosie usor de recunoscut in prepararea felurilor de mancare
Preparare
Folositi boia de ardei dulce pentru a prepara tocanite, mancaruri cu legume, cu carne si peste, mancaruri cu orez si creme tartinabile.
- Depozitare: A se pastra la loc uscat
- Perioada de valabilitate: 24 de luni
- Ambalaj: 50 g, 100 g, 400 g, 1 kg
Ingrediente
Boia de ardei dulce. Poate contine urme de telina.
Incearca-le in aceste retete
Vezi produse similare
- MASA
- Pranz
- Brunch
- Cina
- INGREDIENT PRINCIPAL
- Condimente & Ierburi
- TIMP DE PREPARARE
- Gata preparat
- ALTE CARACTERISTICI
- Pentru vegetarieni
- Fara conservanti
- Fara zahar
- Halal
- BRAND
- Vegeta