Vegeta Natur Condimente pentru carne de miel

Vegeta Natur Condimente pentru carne de miel

Pentru o aroma si un gust aparte

Carnea de miel este prezenta si apreciata in mai multe bucatarii traditionale si in functie de tara in care este preparata, aceasta este condimentata si aromata in mod specific.

Carnea de miel prezenta in bucataria romaneasca este o traditie. Mancarurile din carne de miel sunt usor de preparat.

Condimentele si ierburile aromatice sunt cele care fac diferenta in multe feluri de mancare. Combinatia de condimente prezenta in Vegeta Natur Condimente pentru carne de miel - rozmarin, usturoi, boia, chimen,  scortisoara, cimbru ofera mancarurilor preparate o aroma aparte si un gust deosebit.

Preparare

1. Presarati peste carne continutul unui plic. Adaugati ulei dupa gust.2. 2. Pentru ca aroma condimentelor sa pstrundă mai bine, lasati carnea sa stea aproximativ 30 de minute dupa ce ati presarat-o cu Vegeta Natur condimente pentru carne de miel. 3. Pregatire la cuptor,... arata mai mult 1. Presarati peste carne continutul unui plic. Adaugati ulei dupa gust.2. 2. Pentru ca aroma condimentelor sa pstrundă mai bine, lasati carnea sa stea aproximativ 30 de minute dupa ce ati presarat-o cu Vegeta Natur condimente pentru carne de miel. 3. Pregatire la cuptor, tigaie sau gratar.

  • Depozitare: A se pastra la loc uscat, la temperatura camerei.
  • Perioada de valabilitate: 18 luni
  • Ambalaj: 20g

Ingrediente

Sare de mare 36%, usturoi 13.4% , zahar, boia de ardei 8%, chimen, ceapa deshidratata, piper negru 4%, cimbru, coriandru, ghimbir, boia de ardei iute, rozmarin 2%, scortisoara, amidon de porumb, frunze de dafin. Poate contine faina de grau, telina, lapte si oua.

Vezi produse similare

se incarca produsele