Atunci cand preparati un fel de mancare, intotdeauna condimentati-l cu ceva neasteptat.
Considerate ca mancare traditionala romaneasca, sarmalele provin, de fapt, din bucataria turceasca, la fel ca multe alte mancaruri considerate traditionale romanesti. Indiferent de unde ar proveni, sarmalele sunt dintre bucatele cele mai apreciate de catre romanii din toate zonele tarii.
Nu este ocazie sau sarbatoare la care romanii sa nu pregateasca sarmale.
Preparare
Adaugati 5g de condimente pentru 100g de carne tocata pentru sarmale. Puteti folosi continutul acestui plic pentru 500g de carne tocata.
- Depozitare: A se pastra la loc uscat, la temperatura camerei.
- Perioada de valabilitate: 18 luni
- Ambalaj: 20g
Ingrediente
Sare de mare 34%, boia de ardei dulce 16.5%, zahar, ceapa deshidratata 13%, usturoi, rosii deshidratate, amidon de porumb, piper negru 3%, frunze de patrunjel 1.4%, rozmarin, oregano, cimbru, maghiran. Poate contine faina de grau, telina, lapte si oua.
Vezi produse similare
- BRAND
- Vegeta
- MASA
- Cina
- Pranz
- TIMP DE PREPARARE
- Gata preparat
- INGREDIENT PRINCIPAL
- Condimente & Ierburi