Pui in malai

Tuturor place carnea de pui pregatita pane! Aceasta reteta traditionala de pui copt in cuptor vine din bucataria Međimurje; ea te va scuti de plictisitoarea scufundare in oua si pesmet. Malaiul va face copanele de pui crocante!

  • 40 min
  • 6 persoane
Pui in malai

Ingrediente

  • 1 kg carne de pui (pulpe si piept)
  • 60 g malai
  • 1 lingura Vegeta Gust de Gaina
  • 200 ml ulei

Preparare

  1. Frecati bucatile de carne de pui cu Vegeta Gust de Gaina, imbracati-le in malai si aranjati-le intr-o tava de copt cu ulei fierbinte.
  2. Coaceti in cuptorul preincalzit la 200°C timp de aproximativ 30 de minute.
  3. Cand carnea este pe jumatate coapta se intoarce pe partea cealalta.

Servire: Serviti cu cartofi copti si salata verde.

Valori nutritionale

Valoare energetica 497 kcal / 2.077 kJ
pentru 100g de produs Sursa: Podravka d.d.