Salata racoritoare cu fasole

Recomand aceasta reteta, mai ales daca mai aveti ramasa carne de vita gatita in vreo tocanita.

  • 25 min
  • 4 persoane
Salata racoritoare cu fasole

Ingrediente

  • 300 g castravete proaspat
  • 100 g ceapa
  • 150 g boabe fierte de fasole
  • 400 g carne de vita fiarta

Pentru salata

  • 100 ml apa
  • 1 lg otet
  • 2 lg ulei
  • 2 lg Vegeta Naturella

Preparare

  1. Se curata castravetii de coaja si se taie felii, ceapa se taie in cubulete mici, fasolea se scurge ( daca e din conserva, daca nu se fierbe si se scurge ), iar carnea de vita fiarta se taie de asemenea in cubulete. Combinati toate aceste ingrediente si amestecati usor.
  2. Se face un dressing din Vegeta Naturella, apa si otet si se lasa sa se aseze aprozimativ 15 minute, dupa care se adauga uleiul si, dressingul e gata. Acesta se toarna peste salata doar inainte de o servi.

Servire: Aceasta salata cu fasole se poate servi pe un pat de salata verde.

Sfat: Daca aveti un castravete mai mare si cu seminte, scoateti semintele intai si apoi taiati-l felii.

Valori nutritionale

Valoare energetica 357 kcal / 1.492 kJ
pentru 100g de produs Sursa: Podravka d.d.