Cariere

Cea mai mare comoara a noastra sunt angajatii. Recunoasterea acestora, evaluarea cunostintelor, inovatiei si muncii, incurajarea lucrului individual si a muncii in echipa, cu oameni dinamici, creativi si de succes reprezinta fundamentul succesului nostru. Cititi mai mult...

Despre noi

Ce fel de angajator suntem?

Suntem genul de angajator care se bazeaza pe incredere, pasiune, excelenta, creativitate si sa se concentreze asupra satisfactiei consumatorilor.

Inovatia, antreprenoriatul si dorinta de a castiga sunt valorile-cheie ale companiei Podravka, construite in fiecare proces de afaceri. Noi programe educationale, buna colaborare cu partenerii, cresterea economica constanta si extinderea retelelor de pe piata internationala sunt doar cateva dintre dovezile acestor afirmatii.

Respectul si increderea sunt pretuite in domeniul relatiilor interpersonale, munca in echipa se bazeaza pe un dialog onest, iar transparenta in activitate este incurajata si sustinuta la fiecare misiune, deoarece acestea fac parte dintr-o baza solida ce duc la un progres continuu.

Podravka este un loc unde angajatii nostri se simt ca "acasa", fiind de asemenea un loc in care ei pot contribui la dezvoltarea companiei. De asemenea, recunoastem si recompensam persoanele fizice care investesc efort suplimentar in afaceri intr-un mod inspirat, eficient si profesionist.

Oamenii reprezinta cel mai mare avantaj si succes al nostru si ne bazam pe angajatii nostri creativi, dinamici si profesionisti, care intrunesc cheia succesului companiei Podravka impreuna cu cunostintele, motivatia si entuziasmul lor.

Apreciem lucrul in echipa, respectul si increderea, si incurajam de asemenea excelenta si concentrarea pe rezultate, iar in schimb oferim provocari in afaceri, dinamica in mediul de lucru si oportunitati de crestere si dezvoltare profesionala si personala fiecarui angajat. Podravka asigura angajatilor sai posibilitati de realizare individuala si pe echipe realizand astfel  obiectivele de afaceri  prin furnizarea sprijinului pentru astfel de aspiratii.

Rolul-cheie il au angajatii care pot face compania recunoscuta printre firmele concurente, aducand si mai mult succes pe piata, ca urmare a cunostintelor si abilitatilor lor. Ne dorim ca angajatii nostri sa-si atinga in totalitate potentialul lor, sa invete continuu si sa se perfectioneze, contribuind astfel la dezvoltarea companiei cu noul lor bagaj de cunostinte si abilitati. Cunostintele si capacitatile sunt cel mai valoros activ al companiei noastre.

 

 

 

 

Alatura-te noua

Combinatia dintre tineretea, entuziasmul si experienta angajatilor ne ofera opotunitatea de a ne impune ca un lider in mediul concurential.