Consumatori

Podravka este orientata catre productia unor produse de calitate superioara si valabile din punct de vedere sanitar, pe baza bunei practici in productie si a principiilor de management al calitatii si al sigurantei alimentare.

Datorita increderii acumulate de-a lungul anilor in ochii consumatorilor nostri, am devenit brandul alimentar nr. 1 din regiunea Adriatica si ne-am pozitionat ca un participant semnificativ pe piata produselor farmaceutice, nu doar in Croatia ci si in multe alte tari din Europa de Sud-Est. Astfel, impreuna  consumatorii nostri, respectam traditia si valorile acesteia si, combinand ultimele metode creative si descoperirile tehnologice, stabilim standarde si dam tonul celor mai noi tendinte pe piata.

Podravka este orientata catre productia unor produse de calitate superioara si valabile din punct de vedere sanitar, pe baza bunei practici in productie si a principiilor de management al calitatii si al sigurantei alimentare. Dat fiind ca siguranta si calitatea alimentelor se suprapun semnificativ in perceptia consumatorului, suntem dedicati asigurarii celor mai inalte nivele, de la procurarea celor mai bune materii prime, pana la distribuirea produsului finit catre consumator. Compania se bazeaza integral pe norme, regulamente si principii, respecta Sistemul de Management al Calitatii Podravka si Sistemul de Management al Sigurantei Alimentare, precum si pe formarea profesionala continua a angajatilor sai. Calitatea ridicata este constanta noastra si in crearea produselor noastre acordam o atentie speciala prepararii si consumului simplu si practic si contribuirii la sanatatea consumatorului.

Pe viitor, vom continua cu placere sa indeplinim dorintele si nevoile consumatorilor nostri, in peste 40 tari din jurul lumii, deoarece increderea acestora este sursa calitatii Podravka!

Strategia nutritionala a Companiei Podravka

Strategia nutritionala a Podravka reprezinta cartea noastra de capatai in dezvoltarea de noi retete de produs si in reinnoirea celor existente, astfel incat sa aveti la dispozitie produse de inalta calitate si cu un gust excelent cu orice ocazie.