Mereu din inima!

Consideram ca increderea clientilor nostri reprezinta cel mai mare succes al nostru. Construim aceasta incredere de zeci de ani si datorita ei am devenit brandul alimentar de top din regiunea Adriatica.

Podravka, una din companiile de varf din Europa de Sud Est, Centrala si de Est a fost infiintata in 1947 pe baza fostei fabrici de gemuri si a atelierului de procesare a fructelor detinute de fratii Wolf. Avand sediul in Koprivnica, operam in prezent in doua sectoare principale de afaceri: alimentar si farmaceutic si numerosi consumatori au recunoscut valoarea produselor noastre si ne-au acordat incredere, in peste cinzeci de tari din lume.

Consideram ca increderea clientilor nostri reprezinta cel mai mare succes al nostru.  Construim aceasta incredere de zeci de ani si datorita ei am devenit brandul alimentar de top din regiunea Adriatica. Impreuna cu ai nostri consumatori, respectam traditia si valorile acesteia si, combinand ultimele metode creative si descoperirile tehnologice, stabilim standarde si dam tonul celor mai noi tendinte pe piata.

La masa noastra nu se afla consumatori – ci oaspeti.

Valorile noastre de baza sunt creativitatea - idei ce ajung la inima, deoarece inima este cea care pune in miscare totul, increderea – ca adaos la fiecare masa buna, pasiune – ceea ce transforma o masa in festin, satisfactia consumatorului - la masa noastra nu se afla consumatori, ci oaspeti si in orice facem adaugam excelenta.

Noi nu avem consumatori. Avem musafiri la masa

Suntem ghidati de viziunea imbunatatirii calitatii vietii zilnice a consumatorilor nostri, clientilor si angajatilor prin inovatie si raspandire la nivel international.

 

Actionam in baza principiilor de dezvoltare durabila, incercand sa utilizam optim resursele, cu o productie de deseuri cat mai scazuta. Acordam o atentie speciala conservarii mediului si dezvoltarii comunitatii si societatii in care traim, ascultandu-i cu atentie nevoile.

Podravka se distinge de asemenea prin faptul ca este implicata in diverse procese ce tin de viata angajatilor si a intregii comunitati si, astfel, pretuim in special respectul, increderea, dialogul sincer, transparenta si colegialitatea.