Angajati

Cheia succesului nostru sunt angajatii profesionisti, creativi si de incredere, gata sa contribuie in orice moment la bunastarea companiei si sa investeasca eforturi si timp suplimentar pentru a obtine rezultate peste medie.

Angajati

Cu o strategie clara si o buna organizare, angajatii competenti si motivati sunt obligatorii pentru a atinge obiectivele de afaceri ale companiei. Cheia succesului Podravka sunt angajatii profesionisti, creativi si de incredere, gata sa contribuie in orice moment la bunastarea companiei si sa investeasca eforturi si timp suplimentar pentru a obtine rezultate peste medie.

Prin abordarea pe care compania Podravka o are fata de afaceri si angajati, asigura provocari si incurajari, un mediu de lucru dinamic si posibilitatea de dezvoltare profesionala si personala. Pretuim respectul, increderea, dialogul sincer si transparenta in relatiile noastre interpersonale si ne straduim sa fim excelenti in atingerea unor rezultate peste medie. Pasiunea pentru tot ceea  ce facem ne mobilizeaza si ne face sa fim o companie cu o inima. Ne construim puterea si viitorul mai bun al companiei pe baza persoanelor ce traiesc valorile companiei Podravka.

A fi angajat Podravka inseamna sa traiesti valorile Podravka si sa stii sa recunosti oportunitatile de dezvoltare, excelenta, incredere si satisfacere a consumatorului. Construieste alaturi de noi viitorul in singurul mod in care stim - actionam intotdeauna cu inima!