Societate

Inca din momentul infiintarii, Podravka a investit in stiinta si educatie, dezvoltare sustenabila, cultura, arta, sport si promoveaza raspunderea sociala corporativa.

Avand ca scop cresterea calitatii vietii in societatea in care opereaza, chiar de la inceputul infiintarii sale, Podravka a investit in stiinta si educatie, dezvoltare durabila, cultura, arta, sport si promoveaza cu bunavointa raspunderea sociala corporativa. Ne lasam indrumati de valorile patrunse in cultura societatii; creativitate, incredere, pasiune, inovatie si excelenta si, prin urmare, ne oferim cu mandrie sprijinul in acele proiecte in care intalnim aceste adevarate valori.

 

Prin implicarea propriilor potentiale, conceperea si implementarea unor proiecte specifice, compania activeaza conexiuni si schimb de cunostinte, experiente si informatii, creata si stimuleaza initiative si proiecte cu scopul echilibrarii dezvoltarii economice, imbunatatirii calitatii vietii si protectiei mediului.

Prin activitatile noastre, incercam sa contribuim la dezvoltarea comunitatii generale prin trei domenii cheie: promovarea unei vieti sanatoase, formarea profesionala a angajatilor si incurajarea creativitatii si excelentei acestora si a simtului pentru nevoile comunitatii sociale in care operam.

.