Responsabilitate

Raspandirea aplicarii normelor privind afacerile desfasurate in mod responsabil fata de societate si corelarea economiei cu scopul dezvoltarii societatii si conservarea mediului pentru generatiile viitoare.

Consumatori

Datorita increderii acumulate de-a lungul anilor in ochii consumatorilor nostri, am devenit brandul alimentar nr. 1 din regiunea Adriatica si ne-am pozitionat ca un participant semnificativ pe piata produselor farmaceutice, nu doar in Croatia ci si in multe alte tari din Europa de Sud-Est.

Mediu

In activitatile noastre de afaceri, ne dedicam conservarii, protectiei si imbunatatirii calitatii mediului in care cream noi valori economice, de mediu si sociale pentru partile interesate.

Societate

Avand ca scop cresterea calitatii vietii in societatea in care opereaza, chiar de la inceputul infiintarii sale, Podravka a investit in stiinta si educatie, dezvoltare durabila, cultura, arta, sport si promoveaza cu bunavointa raspunderea sociala corporativa.

Economie

Prin imbunatatirea sistematica a modului de desfasurare a afacerilor si a calitatii produselor sub brandurile cunoscute, ne concentram pe crearea de valoare adaugata pentru persoanele interesate si, utilizand forte interne, ne dorim sa realizam o sinergie intre sectoarele de afaceri din industria alimentara si farmaceutica.

Calitatea si siguranta alimentara

Suntem dedicati asigurarii celui mai inalt nivel al calitatii alimentelor.

Strategia nutritionala

Strategia nutritionala Podravka este ghidul nostru in dezvoltarea de retete de produse noi si revitalizarea celor existente, pentru a asigura un produs delicios de inalta calitate, cu valoare nutritionala adecvata pentru orice ocazie.