Despre noi

Detinerea unui departament propriu de Cercetare si Dezvoltare reprezinta o traditie in organizarea Podravka, precum si avantajul acesteia fata de concurenta.

Despre noi

Activitatile din domeniul cercetatii si dezvoltarii sunt purtatorii de dezvoltare a companiei noastre. Acestea includ valorile reprezentate de prof. Zlata Bartl si echipa ei - pasiune, creativitate, inovatie, excelenta, increderea si sanatatea consumatorilor sai.

Viziune

Imbinam activitatile de cercetare si dezvoltare cu inovatia in scopul dezvoltarii de produse si servicii noi si inovatoare, pentru asigurarea sanatatii si pentru a creste calitatea vietii zilnice a consumatorilor nostri.

Cea mai mare valoare a Departamentului de cercetare si dezvoltare al Podravka consta in angajatii sai. Echipa de tehnologi alimentari, nutritionisti, biotehnologi, consilieri in agricultura, biologi, designeri, ingineri de protectia mediului, farmacisti si personalul tehnic sunt cu totii dedicati in vederea crearii de produse de buna calitate, inovatoare, sigure pentru mediu si bune pentru sanatatea consumatorului.

Scopul laboratoarelor noastre de dezvoltare a produselor, analiza senzoriala, cercetare a gustului, de control al materiilor prime, al produselor semi-preparate, de ambalare, al facilitatilor de productie si al laboratoarelor de mediu este de a asigura cea mai ridicata calitate a produselor Podravka, construind relatii de incredere cu ai nostri consumatori.

Laboratoarele noastre

  • Laborator de cercetare senzoriala si culinara, condus de profesorul Zlata Bartl
  • Laborator pentru dezvoltarea produselor
  • Laborator semi-industrial (laborator pilot).
  • Laborator de degustare si analiza senzoriala.
  • Laborator pentru controlul calitatii, siguranta alimentelor si controlul apelor reziduale

In afara de laboratoare, departamentul de Cercetare si Dezvoltare este de asemenea centru educational pentru angajati, consumatori, asociati, studenti si elevi.