Gust

Selectand cu atentie ingredientele si aromele, Podravka creeaza produse de care generatiile de consumatori se pot bucura, datorita mirodeniilor unice si specifice utilizate.

Gustul alimentelor este unul din cele mai importante criterii atunci cand alegem mancarea. Selectand cu atentie ingredientele si aromele, Podravka creeaza produse de care generatiile de consumatori se pot bucura, datorita mirodeniilor unice si specifice utilizate. Preferintele familiale si traditia, stilul de viata, mediul, varsta si sexul reprezinta factorii cheie in formarea obiceiurilor alimentare.

Suntem mandri ca produsele noastre au o influenta pozitiva asupra formarii acestor obiceiuri.

Analiza senzoriala

  • Deliciosul produs Podravka nu a luat nastere accidental. O echipa ampla de experti este raspunzatoare pentru acest lucru, ce detine multi ani de experienta, dedicata intelegerii nevoilor consumatorilor si preferintelor referitoare la arome. Fiecare produs este supus testarii in laboratorul echipat profesionist pentru analiza senzoriala si care functioneaza in deplina conformitate cu standardele ISO internationale. Angajatii Podravka au un rol important in munca acestui laborator, participand ca membri ai comisiilor de evaluare, in functie de nevoile laboratorului.
  • Un produs de buna calitate este unul ce satisface sau depaseste asteptarile consumatorului. Acesta este motivul pentru care introducem sistematic consumatorii in procesul senzorial de dezvoltare a produsului.
  • Acceptabilitatea senzoriala consta in principal in calitatea gustului si reprezinta o platforma importanta fara de care produsul nu ar avea succes.
  • Dupa afisarea interesului principal fata de produs pe baza reclamelor si promovarii din jurul acestuia in momentul in care este lansat pe piata, sustinerea permanenta a calitatii demonstrate a gustului este importanta pentru succesul pe termen lung al produsului.