Tehnologie

Puterea brandurilor si inovatiilor Podravka reprezinta o conditie de baza a progresului si profitabilitatii companiei.

Puterea brandurilor si inovatiilor Podravka reprezinta o conditie de baza a progresului si profitabilitatii companiei. Avand ca scop asigurarea si sustinerea acesteia, principalul nostru scop este sa recunoastem nevoile si dorintele cumparatorilor si consumatorilor si sa implementam solutii tehnologice pentru a satisface aceste nevoi. 

Prin cercetare zilnica si colectare de informatii, cooperand deseori cu oameni de stiinta si cercetatori, sunt identificate si testate noi tehnologii pe baza carora se obtin unele noi, unele ce permit crearea unor produse de inalta calitate. Dedicam o atentie speciala excelentei si conservarii maxime a gustului, a valorilor nutritive si caracterului practic al aplicarii produsului.

Concentrandu-ne pe inovatii si pe toate procesele de pe durata dezvoltarii produsului, cream, incurajam si mentinem valoarea adaugata a produselor Podravka. Introducerea noilor tehnologii permite un management mai rational al materiilor prime si al energiei, fapt ce creeaza premisele pentru afaceri, pe principii de dezvoltare durabila.

Laborator semi-industrial pentru cercetare si dezvoltare

Laboratorul semi-industrial pentru cercetare si dezvoltare, infiintat in 2008 este singurul laborator de acest fel din regiunea Adriatica. Avantajul de baza al acestui laborator pentru Podravka este:  

  • asigurarea calitatii de top,
  • scurtarea timpului necesar pentru lansarea de noi produse pe piata, 
  • reducerea costurilor datorita seriilor mici de produse pentru productia de proba.

In afara de a fi utilizat pentru nevoile Podravka, laboratorul pilot este un loc ideal pentru proiectele de cercetare si dezvoltare, pentru tezele de masterat, dizertatii si formare.