Proteinele și acizii omega-3 din sardinele din Marea Adriatică fac din acestea un aliment gustos și foarte, foarte sănătos.
Preparate prin metode tradiționale, cu adaos de sare și ulei vegetal, sardinele pot fi folosite pentru numeroase combinații culinare și își regăsesc locul alături de paste, salate, pizza,..etc.
Cuprins......
Sardine din Marea Adriatică • O masă rapidă ăi gustoasă
Acest produs poate fi consumat fără preparare culinară în prealabil.
sardine (Sardina pilchardus) 70 %, ulei de soia 29 %, sare iodată (sare, iodat de potasiu).
- Depozitare: În ambalajul original, protejat de umiditate și la temperatura camerei.
- Perioada de valabilitate: 4 ani
- Ambalare: 100 g
Valori nutritionale
Valoare energetica | 306 kcal / 1268 kJ |
---|---|
Grasimi | = 26 g |
- din care acizi grasi saturati | = 5.3 g |
Glucide | = 0 g |
- zahar | = 0 g |
Proteine | = 18 g |
Sare | = 1 g |
Calciu | = 366 mg |
… | arata tot |
Sursa: Podravka d.d. | pentru 100g de produs |
Vezi produse similare
- BRAND
- Eva
- MASA
- Cina
- Brunch
- Mic dejun
- Pranz
- TIMP DE PREPARARE
- Gata preparat
- AROMA
- Sarat
- INGREDIENT PRINCIPAL
- Peste
- ALTE CARACTERISTICI
- Fara conservanti
- Fara zahar
- Fără potențiatori de aromă adăugați
- Ambalaj reciclabil
- Sursă de proteine