Passata Podravka este obținută din roșii proaspete coapte sub soarele cald mediteranean. Pe lângă aroma deplină și textura cremoasă, adevărata bogăție este ascunsă în prelucrarea roșiilor culese în 24 de ore de la recoltare, ceea ce păstrează nutriția maximă a roșiilor din piure.
Roșiile procesate sunt o sursă mai bună de licopen decât cele proaspete, deoarece organismul nostru îl poate folosi mai bine. Cu o mulțime de potasiu și vitamine, este o alegere ideală pentru vegetarieni și pentru oricine dorește mai mult de la mâncare.
Passata Podravka este perfectă pentru bucătăriile românești, mediteraneene și multe alte bucătării ale lumii. Este o bază ideală pentru prepararea de supe și sosuri pentru paste, orez, pizza sau ca adaos la preparate din carne, pește și legume și multe alte preparate.
Cuprins......
100% roșii • Produs în 24 de ore de la recoltare
Piureul de roșii poate fi folosit pentru a pregăti sosuri, supe, toppinguri pentru pizza, paste, orez și alte garnituri.
piure de roșii din concentrat
- Depozitare: A se păstra într-un loc uscat. După deschidere se păstrează in frigider și se folosește în 4 zile.
- Perioada de valabilitate: 36 luni
- Ambalare: 200 g; 3 x 200 g
Valori nutritionale
Valoare energetica | 31 kcal / 132 kJ |
---|---|
Grasimi | = 0.1 g |
- din care acizi grasi saturati | = 0 g |
Glucide | = 5.4 g |
- zahar | = 5 g |
Fibre dietetice | = 1.8 g |
Proteine | = 1.3 g |
Sare | = 0.2 g |
… | arata tot |
Sursa: Podravka d.d. | pentru 100g de produs |
Vezi produse similare
- BRAND
- Podravka
- TIP DE PRODUS
- Gata preparat
- MASA
- Cina
- Mic dejun
- Pranz
- Brunch
- TIMP DE PREPARARE
- Gata preparat
- INGREDIENT PRINCIPAL
- Legume
- ALTE CARACTERISTICI
- Pentru vegetarieni
- Fara conservanti
- Fără potențiatori de aromă adăugați