Podravka Passata

Podravka Passata

Coapte sub soarele cald mediteranean

Passata Podravka este obținută din roșii proaspete coapte sub soarele cald mediteranean. Pe lângă aroma deplină și textura cremoasă, adevărata bogăție este ascunsă în prelucrarea roșiilor culese în 24 de ore de la recoltare, ceea ce păstrează nutriția maximă a roșiilor din piure.

Roșiile procesate sunt o sursă mai bună de licopen decât cele proaspete, deoarece organismul nostru îl poate folosi mai bine. Cu o mulțime de potasiu și vitamine, este o alegere ideală pentru vegetarieni și pentru oricine dorește mai mult de la mâncare.

Passata Podravka este perfectă pentru bucătăriile românești, mediteraneene și multe alte bucătării ale lumii. Este o bază ideală pentru prepararea de supe și sosuri pentru paste, orez, pizza sau ca adaos la preparate din carne, pește și legume și multe alte preparate.

 

 

Cuprins......

100% roșii • Produs în 24 de ore de la recoltare

Piureul de roșii poate fi folosit pentru a pregăti sosuri, supe, toppinguri pentru pizza, paste, orez și alte garnituri.

piure de roșii din concentrat

  • Depozitare: A se păstra într-un loc uscat. După deschidere se păstrează in frigider și se folosește în 4 zile.
  • Perioada de valabilitate: 36 luni
  • Ambalare: 200 g; 3 x 200 g

Valori nutritionale

Valoare energetica 31 kcal / 132 kJ
Grasimi = 0.1 g
- din care acizi grasi saturati = 0 g
Glucide = 5.4 g
- zahar = 5 g
Fibre dietetice = 1.8 g
Proteine = 1.3 g
Sare = 0.2 g
arata tot
Sursa: Podravka d.d. pentru 100g de produs

Vezi produse similare

se incarca produsele