Boiaua este un antioxidant puternic si este cel mai frecvent oaspete in bucataria noastra, atunci cand pregatim mancaruri cu carne si peste, papricas, gulas sau tocanite.
Boiaua afumata dulce are un gust deosebit de fum. Poate fi folosita pentru marinarea carnii inainte de preparare prin prajire sau la gratar, precum si pentru condimentarea carnii din ciorbe, in tocanite sau sosuri.
Este folosita ca ingredient in paella si in alte feluri de mancare cu specific spaniol.
Fara arome adaugate!
Afumata cu fum natural!
Cuprins......
Boiaua, fie ca e dulce, iute sau afumata, are o aroma specifica si ofera mancarurilor o culoare rosie caracteristica.
Preparare
Poate fi folosita pentru marinarea carnii inainte de preparare prin prajire sau la gratar, precum si pentru condimentarea carnii din ciorbe, in tocanite sau sosuri.
- Depozitare: A se pastra la loc uscat.
- Perioada de valabilitate: 16 luni
- Ambalaj: 70 g, 1 kg
Ingrediente
Boia de ardei dulce afumata. Fara arome adaugate! Afumata cu fum natural! Poate contine urme de faina de grau, telina, lapte si oua.