Strategia nutritionala a Companiei Podravka

Strategia nutritionala a Podravka reprezinta cartea noastra de capatai in dezvoltarea de noi retete de produs si in reinnoirea celor existente, astfel incat sa aveti la dispozitie produse de inalta calitate si cu un gust excelent cu orice ocazie.

Podravka este prezenta in viata noastra de peste 60 ani. Si in acea perioada scopul nostru a fost sa producem alimente de inalta calitate si cu origine controlata, pentru o preparare simpla si rapida.

Sloganul Podravka "Always with the heart" (Mereu din inima) a insemnat dintotdeauna pentru noi un contact cat mai apropiat cu voi, consumatorii.

Ne-ati inspirat pentru a va asigura prepararea diverselor mancaruri chiar si atunci cand nu aveti "la indemana" legume si mirodenii proaspete. Mancarurile traditionale gata preparate si dulciurile au fost si inca sunt o solutie de rezerva importanta in timpul momentelor de fericire sau mai putin fericite.

Prin urmarirea continua a obiceiurilor alimentare si a nevoilor de consum pe diverse piete, multumita echipelor de experti Podravka, am dezvoltat produse pentru intreaga zi (feluri principale, brunch, gustari) si pentru orice ocazii (acasa, afara, la birou, pauze dintre sedinte, la cinematograf...).

Ne dedicam mentinerii sanatatii si contribuirii la schimbarea obiceiurilor alimentare si, pentru aceasta am creat strategia nutritionala Podravka, angajandu-ne la urmatoarele:

  • sa reducem cantitatea de acizi saturati si acizi grasi, de sare (sodiu) si de zahar din produsele noastre,
  • sa ne optimizam produsele cu nutrienti ce asigura o stare buna a sanatatii,
  • sa ne concentram, in vederea dezvoltarii de noi produse, pe cresterea si dezvoltarea optima a copiilor, pe imbatranirea sanatoasa, sanatatea sistemului digestiv, nevoile dietelor speciale, mentinerea masei corporale la un nivel sanatos si pe un stil de viata sanatos,
  • sa oferim consumatorilor informatii precise si de valoare cu privire la produsele noastre prin ambalaje si activitatile promotionale,
  • sa educam cu privire la ceea ce inseamna valoarea nutritiva a meselor si marimea portiilor.

Strategia nutritionala a companiei Podravka reprezinta cartea noastra de capatai in dezvoltarea de noi retete de produs si in reinnoirea celor existente, astfel incat sa aveti la dispozitie produse de inalta calitate si cu un gust excelent cu orice ocazie. Obtinem toate acestea prin sinergia dintre potentialul intern al Podravka, asociatii subcontractati si dumneavoastra, consumatorii care ati fost alaturi de noi de-a lungul acestor ani.