Foietaj umplut cu peste si legume
- Reteta de coolinarika.com -Acest foietaj este usor de preparat, iar umplutura de peste cu legume va fi completarea perfecta pentru cina dumneavoastra festiva.
Preparare
Intindeti aluatul dupa ce l-ati dezghetat. Cu un cutit de patiserie, taiati 8 rondele (de 9cm diametru). In 4 dintre ele formati cate o gaura in mijloc cu un cutit de patiserie mai mic. Celelalte 4 puneti-le in tava de copt. Deasupra, asezati-le si pe celelalte 4 cu gauri unse cu galbenusul de ou batut.Coaceti-le in cuptorul incins la 220 °C timp de 15 minute. Adaugati spanacul, ardeiul rosu dulce si patrunjelul tocat si amestecati. Taiati fileurile de peste in fasii si prajiti-le in uleiul ramas in tigaie. Adaugati legumele sotate si amestecati pentru a le combina. Umpleti foietajul cu acest amestec de legume si peste si serviti.
Servire: Fill the baked pastry shells with the fish and vegetable combination, and serve.
Sfat: Incercati sa taiati ceapa sub forma de inele si sa o presarati cu sare pentru a mentine dulceata cepei si prajiti-o pana capata o culoare frumoasa aramie. Inelele de ceapa crocante si aurii vor arata foarte bine si vor imbogati gustul legumelor cu peste.