Ciocanele de pui cu sos de ceapa
- Reteta de coolinarika.com -Ciocanelele de pui la gratar servite cu ceapa si sos de mustar sunt alegerea perfecta pentru toti cei care prefera un pui aromat si suculent.

Preparare
- Cu un cutit ascutit, crestati partea de jos a fiecarui ciocanel de pui langa os pentru a permite caldurii de la gratar sa ajunga peste tot. Adaugati Vegeta condiment lichid universal pentru marinare peste ciocanele si lasati-le timp de 30 de minute la marinat pentru a aromatiza carnea.
- Asezati pe gratarul incins ciocanelele si coaceti-le timp de 10-12 minute pe fiecare parte, intorcandu-le din cand in cand.
- Pentru a prepara sosul, taiati ceapa marunt si sotati-o pe foc in putin unt aproximativ 10 minute.
- Puneti faina, adaugati lapte si amestecati bine si cu grija cu un tel.
- Cand sosul ajunge la fierbere, adaugati mustarul si Vegeta, asezonati cu sare si piper dupa gust si fierbeti la foc mic pana cand sosul ajunge la consistenta dorita.
Sfat: Inainte de a aseza pe gratar ciocanelele de pui, sau orice alta parte din pui, este foarte important sa crestati carnea adanc pentru a permita caldurii sa patrunda carnea uniform, pana la os.