Crap prajit si umplut
- Reteta de coolinarika.com -Mandru locuitor al lacurilor si apelor line, crapul este cu siguranta cel mai mare trofeu pentru fiecare pescar. Preparat intr- o supa de peste slovena sau prajit cu cartofi, este tot timpul o specialitate. Umplut cu nuci, nu va fi timid la nici o masa formala.

Preparare
- Curatati si spalati bine crapul. Apoi uscati-l foarte bine pe un servetel de hartie. Se stropeste cu suc de lamaie si se presara cu Vegeta pe exterior.
- Se amesteca nucile tocate cu piper si patrunjel. Cu acest amestec se umple pestele.
- Puneti pestele intr-o tava de copt si bagati-l la cuptorul preincalzit la 200°C, timp de aproximativ de 30 minute. In timpul coacerii, se adauga ocazional apa calda in tava de copt.
Servire: Serviti pestele cu cartofi copti si salata verde.
Sfat: Aceasta reteta se poate prepara cu orice tip de peste.
Valori nutritionale
Valoare energetica | 547 kcal / 2.286 kJ |
---|---|
pentru 100g de produs | Sursa: Podravka d.d. |