Penne vesele

Pennele cu legume si imbogatite cu aroma de bere, sunt alegerea perfecta pentru vegetarieni, sau pentru cei care prefera pur si simplu legumele.

  • 25 min
  • 4 persoane
Penne vesele

Ingrediente

  • 250 g paste penne

Pentru sos

  • 1 cutie sos de rosii ( 800g )
  • 200 g ardei rosu proaspat
  • 50 ml ulei de masline
  • 200 g vinete
  • 150 g dovlecei
  • 1 lg Vegeta Naturella
  • 100 ml bere
  • Sare
  • 1 lingurita zahar

Preparare

  1. Vinetele se taie cuburi, se presara cu sare si se lasa sa stea 10 minute, apoi se scurg.
  2. In uleiul pentru gatit se adauga 3 lg de sos de rosii, zahar si Vegeta Naturella.
  3. In uleiul ramas se gateste ardeiul taiat bastonase impreuna cu dovleceii. Se adauga vinetele uscate si se prajesc impreuna aproximativ 10 minute. Se adauga sosul de rosii, berea si se amesteca.
  4. Pastele fierbeti-le in apa sarata, scurgeti-le si amestecati-le cu sosul preparat;.

Servire: Acest preparat se poate servi cu o salata de sezon.

Valori nutritionale

Valoare energetica 249 kcal / 1.041 kJ
pentru 100g de produs Sursa: Podravka d.d.