Bruschette cu ciuperci porcini si cascaval
- Reteta de coolinarika.com -Aroma ciupercilor porcini, mirosul de usturoi si paine prajita – este evident de ce aceste bruschette sunt atat de populare in randul gurmanzilor. Serveste-le cu un pahar de vin alb alaturi si, petrecerea nu poate fi alfel decat perfecta.

Preparare
- Curatati si spalati ciupercile porcini si taiati-le in felii subtiri.
- Caliti ceapa tocata intr-o lingura de unt, adaugati ciupercile porcini si sotati pana cand se inmoaie si se evapora lichidele. Adaugati Vegeta, piper si usturoiul pisat.
- Imprastiati untul ramas pe feliile de paine, puneti inele subtiri de rosii pe partea de sus, ciupercile calite si patrunjelul tocat peste inele, dupa care presarati cascaval ras peste tot.
- Puneti bruschettele pregatite intr-o tigaie de copt si tineti-le la cuptorul incins la 200°C timp de aproximativ 10 minute.
Servire: Serviti imediat dupa preparare.
Sfat: Bruschettele pot fi preparate cu diferite tipuri de ciuperci.
Valori nutritionale
Valoare energetica | 696 kcal / 2.909 kJ |
---|---|
pentru 100g de produs | Sursa: Podravka d.d. |