Orez cu caviar

Acest preparat va permite sa va puneti in aplicare cunostintele culinare, pentru a crea o masa delicioasa si exotica, in doar 30 de minute. Vom folosi, din abundenta, anghinare, rosii deshidratate si condimente pentru orez sau caviar. Incercati-l!

  • 30 min
Orez cu caviar

Ingrediente

  • sare
  • 250 g orez
  • 1 lingura patrunjel proaspat, tocat
  • 50 g icre (caviar)
  • 3-4 linguri suc de lamaie
  • ½ lingurita de piper
  • 3-4 anghinare din conserva
  • 80 g masline verzi, fara samburi
  • 100 g tomate deshidratate
  • 2 lingurite Vegeta
  • 3 catei de usturoi, taiati in sferturi
  • 50 ml ulei

Preparare

  1. In apa usor sarata, se fierbe orezul. Dupa ce s-a fiert, in cazul in care apa nu s-a evaporat, se scurge excesul.
  2. Usturoiul se rumeneste in ulei fierbinte, se adauga Vegeta, dupa care se ia de pe foc.
  3. Uleiul, dupa ce se raceste, se scurge (pastrandu-l pentru o utilizare ulterioara).
  4. Adaugati tomatele, maslinele, anghinarele si piperul peste orez si adaugati peste, uleiul racit si sucul de lamaie.

Servire: Se amesteca orezul incet, dupa care se acopera stratul superior al acestuia cu caviar si se asezoneaza cu patrunjel.

Sfat: O alta idee pentru servire este sa folositi o frunza de salata verde umpluta cu orez , peste care se pune caviarul.