Orez cu caviar
- Reteta de coolinarika.com -Acest preparat va permite sa va puneti in aplicare cunostintele culinare, pentru a crea o masa delicioasa si exotica, in doar 30 de minute. Vom folosi, din abundenta, anghinare, rosii deshidratate si condimente pentru orez sau caviar. Incercati-l!
Preparare
In apa usor sarata, se fierbe orezul. Dupa ce s-a fiert, in cazul in care apa nu s-a evaporat, se scurge excesul. Usturoiul se rumeneste in ulei fierbinte, se adauga Vegeta, dupa care se ia de pe foc. Uleiul, dupa ce se raceste, se scurge (pastrandu-l pentru o utilizare ulterioara). Adaugati tomatele, maslinele, anghinarele si piperul peste orez si adaugati peste, uleiul racit si sucul de lamaie.
Servire: Se amesteca orezul incet, dupa care se acopera stratul superior al acestuia cu caviar si se asezoneaza cu patrunjel.
Sfat: O alta idee pentru servire este sa folositi o frunza de salata verde umpluta cu orez , peste care se pune caviarul.