Supa de carne si hrisca
- Reteta de coolinarika.com -Cand doriti sa mancati ceva cu o "lingura", te gandesti, de obicei, la specialitatile din bucataria mamei si a bunicii. Acest fel de mancare simplu "vorbeste intr-o mie de limbi".

Preparare
- Se lasa la rumenit in ulei incins ceapa tocata, se feliaza morcovul si se taie carnea in cuburi.
- Se adauga 150-200 ml de apa, Vegeta si se soteaza la foc mic pana cand carnea este aproape gata.
- Cu maghiranul, se amesteca usturoiul tocat, piperul si hrisca fiarta. Se acopera totul cu 700 ml apa, se adauga vinul si se fierbe cateva minute.
Servire: Aceasta bogata supa se serveste cu paine prajita.
Sfat: Adaugati putin piper proaspat macinat, negru sau rosu, atunci cand carnea se soteaza.
Valori nutritionale
Valoare energetica | 221 kcal / 924 kJ |
---|---|
pentru 100g de produs | Sursa: Podravka d.d. |