Varza de Bruxelles

Varza de Bruxelles abunda in componente benefice, care ajuta organismul sa lupte impotriva unui numar mare de afectiuni. In conformitate cu credintele stravechi, este un semn bun daca visati aceasta leguma, semnificatia visului fiind bucurie si noroc pentru familia dumneavoastra.

  • 30 min
  • 4 persoane
Varza de Bruxelles

Ingrediente

  • 800 g varza de Bruxelles, curatata
  • 40 g unt
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri pesmet
  • 1 linguri Vegeta
  • 1 catel de usturoi, tocat

Preparare

  1. Puneti varza de Bruxelles in apa fierbinte, sarata usor, si lasati-o sa fiarba pana cand acestea se inmoaie (aprox.15 minute). Daca gasiti cateva bucati mai mari, taiati-le in jumatate pentru a va asigura ca toate se inmoaie.
  2. Se topeste untul intr-o tigaie mai mare, se adauga ulei si se prajesc in pesmet.
  3. Asezati varza de Bruxelles in pesmet, adaugati Vegeta, usturoi si se amestecati bine la foc mic, timp de aproximativ 2-3 minute.

Servire: Varza de Bruxelles preparata in acest mod poate fi servita ca o garnitura la orice fel de carne.

Sfat: Varza de Bruxelles poate fi servita si ca o masa principala, cu smantana.

Valori nutritionale

Valoare energetica 224 kcal / 936 kJ
pentru 100g de produs Sursa: Podravka d.d.