Spaghetti mediteraneene

Gatitul pentru incepatori inseamna "paste", pregatite in toate felurile posibile. Este la fel de simplu ca invatarea primelor litere din alfabet: luati ingredientele care va sunt disponibile si nu aveti cum sa dati gres! Incercati spaghetti mediteraneene, pline de aroma soarelui si a verii!

  • 30 min
Spaghetti mediteraneene

Ingrediente

  • 400 g paste (spaghete)

Sos

  • 3 linguri de ulei
  • 100 g ceapa
  • 800 g tomate decojite
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 lingura Vegeta
  • 2 catei ustroi
  • 15 g capere
  • 1 lingura coniac
  • 2 linguri ulei de masline

Preparare

  1. Se fierb spaghettele in apa sarata, apoi se scurg.
  2. Se soteaza in ulei ceapa fin tocata, se adauga feliile de tomate descojite, zahar, Vegeta si se lasa pe foc timp de 10-15 minute.
  3. Adaugati in sos usturoiul stors, caperele, coniacul si uleiul de masline.

Servire: Se amesteca cu spaghetele fierte, se amesteca cu sosul preparat si se servesc calde.

Sfat: Inainte de a fi adaugate in sos, caperele trebuie sa fie spalate sub un jet de apa.