Orez prajit

Secretul, in pregatirea orezului, consta in fragezimea fiecarui bob in parte. Orezul ar trebui sa ramana suculent, dar nu prea moale. Orezul prajit, pregatit in acest fel, are un gust unic.

  • 15 min
Orez prajit

Ingrediente

  • 4 linguri de ulei
  • 6 oua
  • 600 g orez fiert
  • 1 lingurita Vegeta
  • 100 g ceapa tocata

Preparare

  1. Intr-un wok, se incalzesc aproximativ 3 linguri de ulei.
  2. Se pun ouale batute si ,cand omleta este gata, se ia de pe foc si se taie fasii.
  3. In uleiul ramas se adauga si se gateste orezul fiert, intorcandu-l in mod constant, astfel incat sa se rumeneasca uniform.
  4. Se adauga fasiile de ou, Vegeta, piper si ceapa.

Servire: Se amesteca si se serveste fierbinte.

Sfat: Acest fel de mancare se gateste cel mai bine in wok.