Salsa picanta
- Reteta de coolinarika.com -Tomate descojite, vin alb, ulei de masline, busuioc, usturoi si ceapa - un amestec care promite sa creeze placere. Pentru a prepara salsa picanta exista Vegeta! Pentru impresia finala se asezoneaza cu parmezan si se serveste cu vin.

Preparare
- Se pune in uleiul de masline ceapa tocata fin, se adauga usturoiul pisat si rosiile tocate, iar apoi se adauga Vegeta..
- Se lasa la foc mic pentru 15 minute. Se toarna vin si apa, pana cand ajunge la consistenta dorita.
- Se presara busuioc peste sosul salsa.
Servire: Salsa picanta se poate servi cu gnnochi, spaghetti sau alte tipuri de paste.
Sfat: Daca pregatiti o cantitate mai mare de salsa picanta, se poate congela si utiliza atunci cand este necesar.
Valori nutritionale
Valoare energetica | 256 kcal / 1.070 kJ |
---|---|
pentru 100g de produs | Sursa: Podravka d.d. |