Pui ca in Thailanda
- Reteta de coolinarika.com -Alunele crocante pisate se potrivesc perfect cu mesele sarate din Asia, de obicei servite cu taitei si / sau bucati mici de carne. Reteta contine inevitabilele frunze de coriandru si ierburi aromatice si curative.

Preparare
- Peste alunele pisate se adauga sosul de soia, curry-ul, laptele de cocos, coriandrul si se amesteca.
- Se condimenteaza fileurile de pui cu Vegeta Gust de Gaina, se pun intr-o tava de copt unsa cu ulei, si se presara cu amestecul pregatit din alune.
- Se coace in cuptor la 200°C pentru aproximativ 20 minute.
- In acelasi timp, taiati castravetii longitudinal, scoateti semintele si apoi taiati-i in felii subtiri.
- Se adauga germenii de soia, ceapa, menta, coriandrul, sarea, uleiul, sucul de lamaie si se amesteca bine.
Servire: Se serveste cald cu salata preparata.
Sfat: Daca nu aveti frunze proaspete de coriandru, inlocuiti-le cu patrunjel. Uleiul de arahide se poate inlocui cu un alt ulei de calitate, cum ar fi uleiul de masline.
Valori nutritionale
Valoare energetica | 454 kcal / 1.898 kJ |
---|---|
pentru 100g de produs | Sursa: Podravka d.d. |