Supa de varza cu branza

Supele sunt o parte indispensabila a bucatariei slovene. Alaturi de supa de ciuperci in coaja de paine, se afla supa de ciuperci boletus comestibile, supa de carne de vita, supa de cartofi... Incearca, de asemenea, acesta interesanta supa de varza cu branza.

  • 30 min
  • 4 persoane
Supa de varza cu branza

Ingrediente

  • 100 g bacon
  • 4 catei usturoi
  • 500 g varza
  • 2 linguri Vegeta
  • 4 linguri orez
  • 60 g parmezan

Preparare

  1. Se taie cubulete baconul si se prajeste pentru scurt timp.
  2. Se adauga usturoiul presat si se toarna apa.
  3. Cand apa fierbe, adaugati bucati de varza tocata si Vegeta si fierbeti pana cand varza devine moale.

Servire: Serviti supa de varza cu orez fiert si branza rasa.

Sfat: Se poate inlocui orezul cu cartofi taiati cubulete.

Valori nutritionale

Valoare energetica 284 kcal / 1.187 kJ
pentru 100g de produs Sursa: Podravka d.d.