Pizza cu Vegeta Naturella
- Reteta de coolinarika.com -La pizza clasica cu sunca si branza e mai poate adauga dovlecel ras si Vegeta Naturella. Preparati-o pentru copii sau pentru o petrecere pentru adulti si veti vedea ca aceasta pizza va va binedispune.

Preparare
- Stropiti drojdia cu 3-4 lg apa calduta, adauzati zaharul si lasati totul sa stea intr-un loc caldut aproximativ 5 minute.
- Se adauga faina, sare, uleiul de masline, drojdia pregatita inainte si apa calduta ramasa.
- Framantati un aluat neted si lasati-l intr-un loc cald 15 minute.
- Aluatul se amesteca cu piureul de rosii, oregano, zahar si Vegeta Naturella.
- Dovlecelul se rade, se scurge si se amesteca cu mozzrella.
- Aluatul se intinde si se aseaza intr-un vas uns de 30x40 cm.
- Dupa ce ati aranjat aluatul, puneti peste dovlecelul scurs amestecat cu mozzarella, Vegeta Naturella ai feliile de sunca de curcan.
- Se toarna rosiile ramase si se coacein cuptor la 220 gr timp de 15-20 minute.
Servire: Feliati pizza cat este inca fierbinte si serviti.
Sfat: In loc de o pizza mare se pot face cateva mai micute, care se pot plia si manca precum un sandwich.
Micul secret: In piure-ul de rosii sau in sucul de rosii puteti adauga Vegeta Naturella si, indiferent de topping-uri, la pizza intotdeauna reuseste. Daca pui sos peste aluat si sosul ramas peste umplutura, pizza va fi mai frageda.
Valori nutritionale
Valoare energetica | 585 kcal / 2.445 kJ |
---|---|
pentru 100g de produs | Sursa: Podravka d.d. |