Tortilla picanta

Sunteti un fan al bucatariei mexicane? Iubiti mancarurile picante? Atunci acest fel de mancare este creat special pentru dumneavoastra! Pregatiti umplutura, incalziti tortilla si sa inceapa fiesta!

  • 40 min
  • 6 persoane
Tortilla picanta

Ingrediente

  • 30 ml ulei
  • 100 g praz
  • 320 g rosii
  • 2 lingurite zahar
  • 2 lingurite Vegeta
  • ½ lingurite seminte de chimen
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • 1 lingurita seminte de coriandru
  • 1 ardei iute
  • 200 ml suc de rosii
  • 200 g carne de vitel
  • 1 lingurita Vegeta
  • 3 linguri ulei
  • 6 tortillas mari
  • 200 g fasole

Preparare

  1. Se prajeste scurt, in ulei, prazul tocat.
  2. Se adauga rosiile tocate, zaharul si Vegeta si se soteaza impreuna aproape 15 minute.
  3. In acelasi timp, bucatile de carne de vitel se prajesc in ulei, intr-o alta tigaie, aproape 5 minute.
  4. Amestecati carnea cu mixtura de rosii prajite in tigaie. Se adauga apoi chimen tocat, coriandru, ardei iute, usturoi zdrobit, patrunjel si se amesteca bine.
  5. Adauga sucul de rosii si fasolea fiarta.
  6. Amestecati la foc mediu circa 3-4 minute.

Servire: Asezati carnea gatita si amestecul de legume pe tortilla, impaturiti si puteti servi.

Micul secret: Adaugarea de Vegeta va da mancarii un gust plin si complex.

Valori nutritionale

Valoare energetica 341 kcal / 1.425 kJ
pentru 100g de produs Sursa: Podravka d.d.