Salata de fructe de mare
- Reteta de coolinarika.com -Bucurati-va de delicatesele fructelor de mare pe toata perioada anului. Marinati fileurile de cambula prajite si fierbeti crevetii intr-un amestec de condimente din stafide si muguri de pin. Serviti cu frunze de andive, castraveti inele si branza rasa.

Preparare
- Dati prin faina fileurile de cambula si prajiti-le in ulei incins.
- Puneti fileurile prajite pe un prosop de hartie.
- Rondelele de ceapa se stropesc cu ulei de masline, se adauga stafidele inmuiate si uscate, mugurii de pin, Vegeta si o foaie de dafin. Acoperiti cu otet si apa, adaugand sare si piper.
- Prajiti crevetii pentru 10 minute si indepartati cochilia.
- Adauga crevetii prajiti peste cambula prajita si acoperiti cu marinata.
- Salata se pastreaza la rece pentru cateva ore.
Servire: Serviti pestele cu crevetii adaugand sosul marinat si decorati cu frunze de andiva, felii de castraveti si branza rasa. Decorati cu bucati de lamaie.
Sfat: Salata poate sa fie pregatita cu o zi inainte si apoi pusa la rece.
Valori nutritionale
Valoare energetica | 557 kcal / 2.328 kJ |
---|---|
pentru 100g de produs | Sursa: Podravka d.d. |