Burgeri de pui

Gustul special al burgerilor de pui este dat de varietatea si armonia condimentelor utilizate.

  • 30 min
  • Jednostavno
Burgeri de pui

Ingrediente

  • 500 g file de pui tocat
  • 5 praz tocat
  • cimbru
  • 1 ou
  • 1- 2 linguri de pesmet
  • 1 lingura Vegeta Gust de Gaina
  • ulei

Preparare

  1. Peste carnea tocata de pui, se adauga Vegeta Gust de Gaina, prazul, cimbrul, oul si pesmetul.
  2. Se amesteca bine ingredientele si se lasa sa stea timp de o oră.
  3. Formati chiftelele de carne pentru burger si prajiti-le in ulei fierbinte, pe fiecare parte aproximativ 5 minute.

Servire: Burgerii prajiti pot fi serviti cu cartofi prajiti sau salata.

Sfat: Amestecul de carne tocata poate fi modelat in orice fel preferati dumneavoastra.