Rulouri de peste

Aceste rulouri de peste sunt foarte simple - gata in doar 30 de minute – si sunt realizate din file de somon si calcan, fiind o adevarata delicatesa. Legumele fierte la aburi, servite ca garnitura, pot fi servite simplu sau asezonate cu Vegeta si ulei de masline.

  • 30 min
Rulouri de peste

Ingrediente

  • 4 fileuri calcan
  • 1 lingura Vegeta
  • 2 fileuri de somon

Fel principal

  • 300 g morcov
  • 500 g fasole verde boabe

Servire

  • ulei de masline

Preparare

  1. Se curata fileurile de somon, eliminand oasele si pielea. Asigurati-va ca veti obtine 4 fileuri.
  2. Acestea se condimenteaza pe ambele parti cu Vegeta si putin piper.
  3. Fileurile de calcan se aseaza peste cele de somon si se ruleaza pe lung. Se gatesc la abur.
  4. Legumele se fierb in apa sarata, se scurg si se aranjeaza pe un platou.

Servire: Peste legume, se aranjeaza rulourile de peste, dupa care se adauga cateva picaturi de ulei de masline si sunt gata pentru a fi servite.

Sfat: Daca nu puteti rula fileurile, le puteti aranja, pur şi simplu, pe legume (fileurile de calcan peste cele de somon).