Caponata alla Podravka

Pastele cu branza de capra preparate al dente, cu cubulete de vinete condimentate cu Vegeta si oregano va vor duce cu gandul la mare si la gusturile mediteraneene.

  • 20 min
Caponata alla Podravka

Ingrediente

  • 1 vanata ( 250g )
  • 1 catel de usturoi
  • 3 lingurite ulei de masline
  • 350 g paste Fusilli
  • 1 conserva rosii decojite ( 800g )
  • 200 g ricotta ( sau branza de capra proaspata )
  • 1/2 lingurita oregano uscat
  • 1 lingura Vegeta

Preparare

  1. Sotati cubuletele de vinete in ulei de masline incins. In timp ce vinetele se prepara, adaugati rosiile zdrobite, o lingura cu Vegeta si oregano, si fierbeti totul cateva minute.
  2. Pastele se fierb al dente, presarati ricotta maruntita si amestecati sa se topeasca si sa obtineti astfel un sos gustos.

Servire: Serviti preparatul cald.

Sfat: Presarati peste preparat busuioc sau patrunjel proaspat maruntit.