Legume la gratar
- Reteta de coolinarika.com -In sezon, dovleceii si fructele de mare preparate la gratar, cu ton si felii de mozzarella cu ulei de masline, vor fi o alegere foarte buna pentru masa de pranz.

Preparare
- Continutul plicului se amesteca cu 3 linguri de ulei.
- Dovleceii, ardeii si vinetele se taie in felii lungi si se stropesc cu uleiul pe care l-am amestecat cu Vegeta pentru legume la gratar.
- Le puteti coace pe gratarul incins cu carbuni sau pe gratarul cuptorului.
- Aranjati legumele calde pe un platou, presarati peste fileurile de ton mozzarella felii si stropiti cu uleiul de masline ramas.
Servire: Legumele le puteti servi calde sau reci, presarate cu busuioc tocat.
Sfat: Uleiul de masline ramas pentru servire, se poate amesteca cu usturoi tocat si presarat apoi peste fileurile de ton.
Valori nutritionale
Valoare energetica | 419 kcal / 1.751 kJ |
---|---|
pentru 100g de produs | Sursa: Podravka d.d. |