Pui A la Grec
- Reteta de coolinarika.com -Un preparat cu cartofi noi, carne de pui, rosii proaspete, preparat a la Grec, cu branza feta va face oaspetii fericiti, iar ritmul de sirtakiva va crea o adevarata atmosfera greceasca.

Pregătire
Curatati cartofii si puneti-i in apa sarata sa fiarba. Cand apa incepe sa fiarba, mai lasati-i inca 5 minute, apoi scurgeti-i de apa. Puneti pulpele de pui intr-un vas mai mare, presarati peste ele piper rosu si amestecati bine. Adaugati ceapa si ardeiul rosu taiat felii, cartofii, usturoiul pisat, imbracati totul in ulei de masline , presarati Vegeta si amestecati bine toate ingredientele Puneti totul intr-un vas pentru copt si lasati in cuptorul preincalzit la 200 °C timp de 30 de minute. . Dupa cele 30 de minute, scoateti vasul din cuptor, adaugati rosiile maruntite, maslinele negre si reintroduceti din nou vasul in cuptor pentru inca 15-20 de minute.
Servire: Presarati peste pulpele de pui coapte branza feta, oregano maruntit si serviti.
Sfat: Daca va place mancarea picanta puteti adauga 1-2 ardei iuti maruntiti sau chilli.