Bors de peste
- Reteta de coolinarika.com -Dupa ce vei gusta aceasta ciorba te vei simti la fel de usoara precum pestele in apa. Se curata un kg de pestisori pe care ii adaugati dupa ce s-au fiert legumele si pentru un plus de savoare dizolvati Vegeta Bors cu Smantana separat in putina zeama de la ciorba si puneti-l la sfarsitul prepararii.

Preparare
- Zarzavatul si legumele (cat de multe) se spala, se taie in bucati mari si se pun la fiert in apa cu sare.
- Se curata pestisorii, iar cand legumele s-au fiert se adauga si acestia, lasandu-se pe foc inca 10 minute.
- Spre sfarsit se adauga si Vegeta Bors cu Smantana (dizolvata separat in putina zeama de la ciorba), dupa care se mai lasa sa dea intr-un clocot.
- Leusteanul se toaca si se presara peste compozitie.
Sfat: Dizolvati Vegeta Bors cu Smantana separat in putina zeama de la ciorba si puneti-o la sfarsitul prepararii.