Kebab cu paine prajita si branza

Presarati Vegeta condimente pentru gratar si lasati-va surprinsi de gustul special dat de marinata cu otet balsamic si imbogatita cu condimentele Vegeta.

  • 50 min
Kebab cu paine prajita si branza

Ingrediente

  • 700 g piept de pui
  • 300 g broccoli
  • 150 g ceapa
  • 1 ardei galben dulce
  • 1 ardei rosu proaspat
  • 4 felii de paine integrala de grau
  • 30 g de crema de branza (pentru uns)

Marinata

Preparare

  1. Amestecati otetul balsamic cu Vegeta Grill condimente pentru gratar, ulei si miere. Sosul rezultat se amesteca bine si se lasa sa stea timp de aproximativ 20 de minute inainte de folosire.
  2. Fileurile de pui se taie in cuburi, peste ele se toarna sosul pregatit lasandu-se acoperite pentru aproximativ 30 de minute.
  3. Ardeii se taie in cuburi, iar ceapa in sferturi. Desfaceti broccoli, puneti-l in apa clocotita timp de 2 minute, dupa care scurgeti-l si puneti-l in apa rece ( pentru a-i pastra culoarea ). Puteti folosi frigarui din lemn sau metal pe care sa puneti alternativ bucatile de carne marinate, ardei, broccoli si ceapa.
  4. Dupa ce se incinge, frecati gratarul bine cu o perie cu ulei. Puneti frigaruile pregatite pe gratar si prajiti-le pe fiecare parte, aproximativ 8 minute.
  5. Ungeti feliile de paine integrala cu un strat subtire de crema de branza. Puneti-le pe gratarul pe care ati prajit kebab-ul. Partea inferioară a feliei de paine se coace bine, iar cealalta unsa, cate un minut.

Servire: Serviti kebab-ul cu felii de paine prajite si salata de sezon.

Sfat: Kebab cu paine prajita si branza.