Bulete de cascaval

Aceasta reteta rapida si usoara este perfecta pentru petreceri, aniversari sau alte evenimente speciale..

  • 20 min
Bulete de cascaval

Ingrediente

  • 250 g cascaval ras
  • 1 ou
  • 30 g faina de grau
  • piper
  • 1 lingurita Vegeta
  • ulei
  • 1 ou
  • 50 g faina
  • 50 g pesmet

Preparare

  1. Se amesteca oul, Vegeta, piperul si cascavalul ras fin. Se presara faina si se amesteca bine.
  2. Faceti bile mici de aluat (amestecul ar trebui sa ajunga pentru 16 bile).
  3. Se trece fiecare minge prin faina, ou si in cele din urma prin pesmet.
  4. Se prajesc in ulei fierbinte.

Servire: Se servesc cu iaurt, smantana sau chiar maioneza.

Sfat: Puteti folosi mai multe tipuri de branzeturi. Asigurati-va ca temperatura uleiului este una optima, dar nu foarte fierbinte. Daca uleiul nu este destul de incins, compozitia se va descompune, iar daca uleiul este prea incins, se va arde la suprafata, dar inauntru va ramane cruda. Este, de asemenea, important ca atunci cand gatiti sa puneti in tigaie 4-5 bile odata, nu mai multe.