Pui cu miere

Exact ca viata insasi, dulce si picanta, cu mustar si miere, aceasta marinada exotica aduce o interesanta mixtura de arome din Est si o mancare pe care nu este necesar sa o serviti cu orez.

  • 60 min
Pui cu miere

Ingrediente

  • 600 g piept de pui
  • 300 g spaghete
  • 100 g morcovi
  • 50 g telina (radacina)
  • 20 g miere
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura piper
  • 2 linguri ulei
  • 2-3 linguri sos de soia
  • sare
  • 1 lingura patrunjel proaspat tocat
  • 3 lingurite Vegeta Gust de Gaina

Preparare

  1. Se taie pieptul de pui cubulete, peste care se presara 2 lingurite de Vegeta Gust de Gaina si piper.
  2. Amestecati carnea cu miere si mustar. Se lasa la marinat timp de 2 ore.
  3. Dizolvati restul de (1 lingurite) Vegeta in 300 ml de apa clocotita timp de 5 minute.
  4. Se prajeste carnea marinata pana cand, ea si legumele devin moi.
  5. Amestecati carnea si legumele cu spaghetele fierte in prealabil si adaugati sos de soia. Se pun pe foc pentru inca cateva minute.
  6. La final, presarati patrunjel proaspat tocat.

Servire: Puiul cu miere se serveste cu salata de rosii.

Sfat: Puiul cu miere se poate prepara si in cuptor.