Salata de sepie la gratar
- Reteta de coolinarika.com -Asezati pe gratar sepia pentru 3-4 minute, astfel incat sa nu fie prea tare si serviti-o cu un amestesc de ulei de masline, usturoi, patrunjel si suc de lamaie sau portocale. Serviti cu legumele preparate anterior si bucurati-va de acest festin.
 
                    Pregătire
- Curatati sepiile, spalati-le si asezati-le pe un prosop de bucatarie. Puneti rosiile taiate in sferturi impreuna cu maslinele fara samburi intr-un bol. Curatati castravetii pe jumatate, scapati de semintele acestora si adaugati-i peste rosii. 
- Incingeti bine gratarul, ungeti cu ulei si puneti pe foc sepiile. Intoarceti-le pe ambele parti cate 3-4 minute, iar dupa ce sunt gata, condimentati cu Vegeta si adaugati castavetii si rosiile. 
- Amestecati pentru dressing-ul ulei de masline, usturoi, patrunjel si sucurile de citrice. 
Servire: Asezonati legumele si sepiile la gratar cu dressing-ul inainte de a servi.
Sfat: Nu tineti sepiile prea mult pe gratar pentru ca se intaresc.