Bruschette cu ciuperci porcini si cascaval
- Reteta de coolinarika.com -Aroma ciupercilor porcini, mirosul de usturoi si paine prajita – este evident de ce aceste bruschette sunt atat de populare in randul gurmanzilor. Serveste-le cu un pahar de vin alb alaturi si, petrecerea nu poate fi alfel decat perfecta.
Preparare
Curatati si spalati ciupercile porcini si taiati-le in felii subtiri. Caliti ceapa tocata intr-o lingura de unt, adaugati ciupercile porcini si sotati pana cand se inmoaie si se evapora lichidele. Adaugati Vegeta, piper si usturoiul pisat. Imprastiati untul ramas pe feliile de paine, puneti inele subtiri de rosii pe partea de sus, ciupercile calite si patrunjelul tocat peste inele, dupa care presarati cascaval ras peste tot. Puneti bruschettele pregatite intr-o tigaie de copt si tineti-le la cuptorul incins la 200°C timp de aproximativ 10 minute.
Servire: Serviti imediat dupa preparare.
Sfat: Bruschettele pot fi preparate cu diferite tipuri de ciuperci.