Pizza cu rosii
- Reteta de coolinarika.com -Acest preparat poate fi un aperitiv, dar si ceva mai mult. In Italia, aperitivul este cel mai bun mod de a incepe masa de pranz. Acesta se poate oferi oaspetilor la o petrecere impreuna cu un pahar de vin. Este asemanator cu o pizza vegetariana.
Preparare
Puneti drojdia in faina, turnati apa calda si lasati sa creasca 10 minute. Framantati faina cu drojdia, adaugati sare, ulei, apa, pana aluatul devine moale si neted. Acoperiti-l si lasati-l la cald pana isi dubleaza volumul. Intr-o lingura de ulei sotati rosiile, adaugati ardeii taiati felii, iar la sfarsit puneti busuiocul. In tava de copt, pe o hartie de patiserie asezati aluatul intins intr-un strat subtire. Peste aluatul preparat asezati rosiile si ardeii sotati, presarati masline, capere, Vegeta Naturella si cativa stropi de ulei, iar la sfasit asezonati cu branza rasa. Coaceti la cuptorul preincalzit la 220gr, timp de 15 – 20 de minute.
Servire: Serviti imediat dupa preparare.