Bucatele de pui cu Ketchup

Datorita gustului irezistibil si numeroaselor combinatii in care poate fi folosita, carnea de pui a castigat un loc important in meniul nostru saptamanal. Daca inmuiati crochetele de pui intr-un sos din ketchup, curry si Vegeta Gust de Gaina, veti obtine o combinatie delicioasa, pe gustul intregii familii.

  • 25 min
Bucatele de pui cu Ketchup

Ingrediente și valori nutriționale

Dressing

Pregătire

  1. Amestecati ketchup cu curry si Vegeta Gust de Gaina. Se lasa amestecul sa stea la loc rece timp de o ora.
  2. Taiati fileul de pui in fasii mai groase si condimentati-le cu Vegeta Gust de Gaina.
  3. Se prajeste puiul in ulei fierbinte intr-o tigaie, apoi se scoate si se pune pe un prosop de hartie pentru a absorbi grasimea.

Servire: Pe un platou se pune un vas mic cu sos. Se aranjeaza painea prajita, grisinele si puiul de jur imprejurul bolului.

Sfat: Sosul poate fi pastrat in frigider chiar si cateva zile.